top of page
Perkplanten

Tuiltje LTI

Algemene informatie

 

Welkom bij de verschillende bloemformules van Tuiltje LTI. We beschouwen dit eerste jaar onze pluktuin als een proefproject. Dat wil zeggen dat we onze prijzen bewust laag houden maar in ruil feedback vragen van onze plukkers. Kies je dus voor een bloemformule dan ontvangen we graag minstens één keer jullie feedback.

Het is ook een proefproject omdat we nog geen eerste groeiseizoen achter de rug hebben. Er kan dus nog wel het een en ander mislopen. Zo hebben de konijnen al gesmuld van de korenbloemen en is er een mol recht door het tulpenveld gegaan.

 

We hopen toch om jullie in alle maanden voldoende te plukken te kunnen aanbieden. Eerlijk en mee met de seizoenen.

Openingsuren

 

Met je pas of beurtenkaart ben je welkom om te komen plukken tijdens de openingsuren van de school en/of het bedrijf. In de zomermaanden is dit enkel in de voormiddag.

 

De maand waarin je kan plukken hangt af van het type pas of beurtenkaart.

 

De losse verkoop start vanaf begin juni en gaat door zolang er bloemen zijn, hopelijk dus tot half oktober.

Bloemformules

Jaarpas

Kom van half april tot half oktober plukken in onze pluktuin. Pluk wekelijks een boeket verse bloemen.  

Kostprijs: 200 euro

Lentepas

Geniet van het voorjaar in onze pluktuin door wekelijks te komen plukken. Met deze pas kan je, afhankelijk van het weer, vanaf half april tot eind mei komen plukken.

Kostprijs: 60 euro

Zonnepas

Geniet van de zon met haar bloemen door een zonnepas aan te schaffen. Kom plukken van half juni tot eind augustus. Wekelijkse zelfgeplukte boeketten die de zomer in je huis brengen.  

Kostprijs: 70 euro

Nazomerpas

Geniet van de nazomer met een herfstabonnement. Pluk een rijk assortiment aan dahlia’s en nog veel meer van september tot half oktober of langer, afhankelijk van het weer.

Kostprijs: 60 euro

5-beurtenkaart

Kies voor een vijfbeurtenkaart als je niet elke week de tijd hebt om te komen plukken. Met deze kaart kan je kiezen wanneer je komt plukken tussen begin juni tot half oktober.

Kostprijs: 50 euro

Losse verkoop  

Kom plukken wanneer je wil, hoeveel je wil. Je betaalt per stengel 0,80 euro. Voorzie liefst Payconiq om mee te betalen omdat de schoolwinkel gesloten is in de zomervakantie. Je kan dan zelf scannen en betalen. Dit is mogelijk vanaf begin juni tot half oktober. Via de nieuwsbrief kom je telkens te weten wat er te plukken valt en geven we inspiratie voor leuke boeketten. 

bottom of page